Se de danske kæmpere i UFC

I tillæg til at se de største kampe med de største kæmpere, får du også mulighed for at se danske kæmpere i aktion, når der året rundt afholdes UFC stævner. For at kunne se de største stjerner og de danske kæmpere i aktion, skal du blot tilmelde dig et Viaplay Total abonnement.

Så snart du har tilmeldt dig et Viaplay Total abonnement, vil du få adgang til at se de største kampe med både de internationale og de danske stjerner. Vær opmærksom på at Viaplay kun viser kampe fra hovedkortet, samt alle danske kampe.

Vil du gerne have den fulde UFC oplevelse, med adgang til at se alle kampe, anbefaler vi at du også tilmelder dig UFC Fight Pass. Her får du adgang til at se alle prelims kampe i UFC, der i kombination med hovedkortet du får adgang til med Viaplay Total, giver dig den fulde adgang til UFC.

Lidt om de danske kæmpere

For tiden har vi tre danske kæmpere i UFC, navnligt Damir Hadzovic, Nicolas Dalby og Mark O. Madsen. Særligt Mark O. Madsen nyder stor succes for tiden, hvor han efter sin indtræden i UFC har vundet sine samtlige 4 kampe.

Udover de tre danskere vi allerede kan se i UFC, står flere andre klar i kulissen. Det gør ikke mindst Mads Burnell, der tidligere i karrieren var en del af UFC. Det er han ikke længere, men siden sin afgang fra UFC, har 28-årige Mads Burnell vundet 7 af sine 8 kampe. Der er derfor god grundt til at tro på, at Mads Burnell en dag vil vende tilbage til UFC.

Et andet spændende dansk navn er Søren Bak, der kæmper i forbundet Cage Warriors. Her er Søren Bak mester, i samme vægtklasse som det nok største UFC navn af dem alle, Conor McGregor, også var i sin tid. Med sejre på rekordlisten over blandt andet nuværende UFC kæmper Paddy Pimblett, har vi store forhåbninger til Søren Bak i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.