Se UFC på Viaplay

Vil du gerne have mulighed for at se UFC på dansk tv, er det nødvendigt med et Viaplay Total abonnement. Viaplay er nemlig de eneste udbydere i Danmark, der har opnået rettighed til at vise UFC.

Med et Viaplay Total abonnement kan du se alle de store UFC events, når de weekend efter weekend løber af stablen. Du får således mulighed for at se alle de store UFC stjerner i aktion, som Conor McGregor, Jon Jones, samt de danske kæmpere som Mark O. Madsen.

Hvad koster et Viaplay Total abonnement

Et Viaplay Total abonnement koster 449 kr./md. Det lyder af meget for at få adgang til UFC, men du får da også adgang til en masse andet indhold. Viaplay Total pakken indeholder således alle pakker som Vaiplay tilbyder, så du får samtidig adgang til film, serier og en masse andet sport.

Ved nogle UFC events vil der være tale om kampe af så stor interesse, at selve hovedkampen vil være pay-per-view. Det betyder at du skal betale en ekstra pris, for at få lov til at se hovedkampen. Et pay-per-view koster som regel 500 kr.

Du får kun adgang til main card med Viaplay Total

Du vil kun opnå adgang til main card, på dansk hovedkortet, med et Viaplay Total abonnement. Dermed opnår du ikke adgang til prelims, der er de tidlige kampe ved et UFC event. Der er heldigvis god mulighed for, også at opnå adgang til de tidligere prelims kampe.

Ved at tilmelde dig UFC Fight Pass får du adgang til alle prelims, og kan i kombination med dit Viaplay Total abonnement, sikre dig adgang til det fulde UFC events. Et UFC Fight Pass abonnement koster 9,99$/md., hvilket svarer til lidt under 100 kr./md.

Som en ekstra bonus ved UFC Fight Pass, opnår du samtidig adgang til at se alle tidligere UFC kampe. Dem finder du på ufcfightpass.com, hvor du også kan se alle prelims kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.