Velkommen til Mainevents.dk

Mainevents.dk er et nyhedsmedie med fokus på UFC, der bringer dig alle de vigtigste nyheder inden for verdens største kampsportsorganisation. I tillæg til nyheder får du også optakter og resultater til alle UFC events, samt meget andet relevant UFC indhold.

Vil du gerne følge med i de mange UFC events, når de afholdes uge efter uge, så viser vi dig også hvordan du opnår adgang. Det gør du med et Viaplay Total abonnement, hvor du får adgang til at se alle hovedkampene.

Ønsker du adgang til at se alle UFC kampe, altså både hovedkampe og prelims, så skal du have fat i et UFC Fight Pass. Med et UFC Fight Pass abonnement kan du se alle prelims, samt alle tidligere UFC kampe på ufcfightpass.com.

Særligt fokus på danske UFC kæmpere

Som et dansk medie har vi et særligt fokus, på de danske kæmpere der er en del af UFC. For tiden har vi tre danskere i UFC, navnligt Mark O. Madsen, Nicolas Dalby og Damir Hadzovic. Derudover har vi flere spændende navne i mindre kampsportsorganisationer, som vi også vil have et ekstra fokus på.

Af spændende danske navne uden for UFC finder vi ikke mindst Søren Bak, der er nuværende mester i Cage Warriors, en titel som superstjernen Conor McGregor tidligere var indehaver af. Derudover har vi også Mads Burnell i Bellator, der allerede tidligere i karrieren har været i UFC. Vi har store forhåbninger til, at både Søren Bak og Mads Burnell i fremtiden vil være at finde i UFC.

Følg os på sociale medier

I tillæg til at følge med i nyhederne her på vores hjemmeside, har du også mulighed for at følge ekstra med på vores sociale medier. Her vil vi dele de vigtigste nyheder, optakter og andet relevant indhold, så du altid er helt opdateret på UFC.

Du finder os på både Facebook, Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.