Blaydes vs. Lewis: Curtis “Razor” Blaydes

Blaydes vs. Lewis: Curtis "Razor" Blaydes

Når Curtis Blaydes i weekenden går i buret for at møde Derrick Lewis, er det med målet om at cementere sin status som første udfordreren lige bag ved Francis Ngannou, der ligner næste mand til at kæmpe mod Stipe Miocic om heavyweight bæltet.

Netop Francis Ngannou er Blaydes helt store onde ånd, da han som den eneste har formået at besejre Blaydes i en professionel mma kamp – endda af to omgange.

De to nederlag til Ngannou er de to eneste nederlag i Blaydes karriere, der ellers byder på 14 sejre. De to nederlag vil Blaydes selvfølgelig gerne have revancheret, og skal det kunne lade sig gøre i den nærmeste fremtid, kræver det en sejr over Derrick Lewis.

Opgøret mellem Blaydes og Lewis markerer samtidig muligheden for at blive en del af titelkampen i løbet af 2021.

I første omgang ligner det næste titelopgør et opgør mellem mesteren Miocic og Ngannou, og så er der selvfølgelig det store åbne spørgsmål omkring Jon Jones i heavyweight.

Positionen lige bag de tre er dog uden tvivl på spil, ikke mindst set i lyset af at det er en position som Blaydes allerede indtager på ranglisten.

Det er altså et vigtigt opgør i toppen af heavyweight divisionen vi får serveret i weekenden, når Curtis Blaydes møder Derrick Lewis.

Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis

Curtis Blaydes vil uden tvivl forsøge at kæmpe opgøret mod Derrick Lewis på samme måde som han kæmper alle sine opgør.

Aggresivt, pågående, og med konstante takedown forsøg der skal bringe modstanderen til gulvet, hvorfra han kan lande sin uhyggelige ground and pound.

Det vil teoretisk set også være den rigtige gameplan mod en kæmper som Lewis, der har åbenlyse mangler i sin wrestling, men som besidder en punch power som kun Ngannou kan matche.

Ved at få Lewis på gulvet forhindrer han muligheden for at Lewis kan fange ham med en af sine tunge slag, noget som kan afgøre kampen på et split sekund – se bare Blaydes opgør mod Ngannou.

Det skal han for alt i verden undgå, så derfor virker planen om at få Lewis ned på gulvet som den bedste taktik. Man kan eksempelvis se på opgøret mellem Lewis og Daniel Cormier, som via sin wrestling og evner på gulvet, fuldstændig lukkede Lewis ned.

Kan Blaydes formå de samme ting som Cormier formåede i sit opgør mod Lewis, så ligner det at det godt kan gå hen og blive en god aften for Blaydes.

Bookmakerne og eksperter er da heller ikke i tvivl om at Blaydes lykkedes med at besejre Lewis, da de har ham som den store favorit til opgøret.

Om Blaydes kan besejre Lewis kan du se direkte på Viaplay fra kl. 04.00 natten til søndag.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest