UFC Events

UFC 251: Usman vs. Masvidal

(NB! Dette er et overstået event. Læs nedtakt til UFC 251: Usman vs. Masvidal i bunden af artiklen) UFC 251 byder på tre titel kampe når det går løs for første gang på Fight Island. Læs med her for en optakt til UFC 251.

Læs Mere »

UFC Fight Night: Poirier vs. Hooker

(NB! Dette er et overstået event. Læs nedtakt til UFC Fight Night: Poirier vs.. Hooker i bunden af artiklen) UFC afholder deres foreløbigt sidste stævne i APEX faciliteterne, inden det fra næste uge går løs på Fight Island. Læs med her for en optakt til weekendens main event, som står mellem Dustin Poirier og Dan Hooker.

Læs Mere »

UFC Fight Night: Blaydes vs. Volkov

Det er i de tunge drenges vægtklasse at weekendens UFC Fight Night stævnefinder sted, når det går løs i heavyweight divisionen til opgøret mellem Curtis Blaydes og Alexander Volkov. Læs med her for en optakt til det opgør.

Læs Mere »

UFC Fight Night: Eye vs. Calvillo

UFC lukker dørene i til endnu et stævne, når UFC Fight Night: Eye vs. Calvillo finder sted i UFC APEX faciliteterne i Las Vegas, Nevada, lørdag d. 14 juni. Læs en optakt til stævnets main event imellem Jessica Eye og Cynthia Calvillo lige her.

Læs Mere »

UFC 250: Nunes vs. Spencer

Den bedste kvindelige mma-fighter nogensinde, Amanda Nunes, går i buret for at forsvare sin featherweight titel imod Felicia Spencer. Læs mere her for en optakt til UFC 250: Nunes vs. Spencer.

Læs Mere »

UFC Fight Night: Overeem vs. Harris

Et UFC stævne i Walt Harris’ datters navn, endte i en stor nedtur for Walt Harris der måtte se sig slået på TKO af Alistair Overeem. Læs mere om den kamp og andre udvalgte kampe ved weekendens UFC stævne lige her.

Læs Mere »