Felder vs. dos Anjos: Paul “The Irish Dragon” Felder

Felder vs. dos Anjos: Paul "The Irish Dragon" Felder

Paul Felder kommer ind på short notice til weekendens main event mod Rafael dos Anjos, efter at Islam Makhachev måtte udgå fra stævnet.

Havde man glædet sig til at se Makhachev, så kan man sagtens stadig glæde sig til weekendens opgør mellem Paul Felder og Rafael dos Anjos.

Felder er nemlig garant for altid at give sig fuldt ud, hvilket ofte har været stærkt medvirkende til nogle medrivende opgør. Se bare Felders seneste opgør mod Dan Hooker, hvor underholdningsværdien var helt i top opgøret igennem.

Felder er i øjeblikket nr. 7 i UFC’s lightweight division, og kan med en sejr i weekenden bringe sig endnu tættere på den øverste top i divisionen, hvorfra store opgør mod navne som Ferguson, Gaethje, Mcgregor og så videre venter.

Her kan muligvis også vente et revanche opgør mod Dan Hooker, som Felder tabte til i sit seneste opgør via split decision. Hooker har siden opgøret mod Felder været i kamp mod Dustin Poirier, et opgør han tabte på point.

Hvis nogle af disse kampe skal blive en realitet i den nærmeste fremtid for Felder, så kræver det i første omgang en sejr over dos Anjos når de mødes ved UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos.

Paul Felder vs. Rafael dos Anjos

Et af de store spørgsmåltegn i opgøret mellem Felder og dos Anjos, må uden tvivl siges at være den korte forberedelsetid som Felder har haft til opgøret, efter at han er kommet ind på short notice som erstatning for Islam Makhachev.

Kender man Felder ret, så er det dog en kæmper der agerer yderst professionelt, og som uden tvivl vil komme ind til opgøret mod dos Anjos i en eller anden form for kampform.

Weekendens opgør mod dos Anjos, og en medfølgende sejr, kan åbne for en del muligheder for Felder i lightweight divisionen, som pt. er vidt åben oven på Khabib Nurmagomedovs karrierestop.

Hvem skal være den nye mester i divisionen, og hvem skal være de første udfordrere? Felder bliver med sikkerhed ikke mester med en sejr over dos Anjos, men en sejr kan til gengæld betyde at han kommer til at blande sig i det forreste felt af udfordrere.

Det vil helt sikkert været målet, når Paul Felder med det fantastiske nickname “The Irish Dragon” natten til lørdag møder Rafael dos Anjos ved UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest