Hall vs. Silva: Anderson “The Spider” Silva

Hall vs. Silva: Anderson "The Spider" Silva

Det er med stor sandsynlighed en legende der takker af, når Anderson “The Spider” Silva møder Uriah Hall som main event ved UFC Fight Night: Hall vs. Anderson.

Den tidligere UFC Middleweight mester er i manges øjne set som den bedste middleweight i historien, så der er ikke bare tale om en legende, men om en kæmper der vil gå over i historien som en af de bedste nogensinde.

Silva var fuldstændig urørlig imellem 2006 og 2012 hvor han vandt hele 17 kampe i træk, herunder 16 i UFC.

Silva vandt middleweight bæltet i 2006 med en KO sejr over Rich Franklin, et bælte han efterfølgende forsvarede ti gange, noget som ingen anden har præsteret hverken før eller siden.

UFC Middleweight mester

Det tog ikke lang tid fra Silva gjorde sit indtog i UFC til han stod med bæltet og titlen som symbolet på at han var den bedste i verden.

Hans første kamp i UFC var en såkaldt title eliminator mod Chris Leben, en kamp han vandt på blot 40 sekunder med en fantastisk KO.

Lige så fantastisk var han også i den efterfølgende kamp om UFC Middleweight titlen, omend Silva måtte bruge et par minutter mere af første omgang inden han også vandt den kamp på KO.

Herefter fulgte 14 kampe i træk for Silva, herunder 10 titelforsvar, en stime af titelforsvar som ingen har kunnet matche i middleweight.

Undervejs besejrede Silva så store navne som Rich Franklin, Nate Marquardt, Dan Henderson, Forrest Griffin, Demian Maia, Chael Sonnen og Vitor Belfort.

Arvtageren: Anderson vs. Adesanya

Ved UFC 234 tilbage i februar 2019 mødtes tidligere mester Anderson Silva med den kommende og nuværende mester Israel Adesanya, i hvad Dana White har kaldt for det samme som at se en kung-fu film.

Sammenligningen mellem de to er da også lige til, da de begge besidder unikke striking skills. Bare spørg Forrest Griffin der blev knockoutet af Silva, eller Robert Whittaker og Paulo Costa der er blevet knockoutet af Adesanya.

Adesanya vandt opgøret mellem de to på point, og symboliserede på perfekt vis overgangen fra den ene mester til den næste.

Om Adesanya kan nå de samme højder som Silva må tiden vise, men en ting er helt sikkert – han er godt på vej.

UFC Fight Night: Hall vs. Silva

Det er nærmest umuligt at forestille sig at Silva ikke ville være favoritten til ethvert opgør, havde det fundet sted for små ti år siden.

Men sådan er det ikke længere, og derfor kommer Silva ind til opgøret som en forholdsvis stor underdog. Med sine 45 år er det ingen hemmelighed at Silvas evner ikke er de samme som de engang var.

Skal han have en chance i opgøret mod Uriah Hall er det en nødvendighed at han udnytter sine striking evner og ikke indleder sig på et slagsmål.

Han skal dog kampen igennem tage sig i agt for Halls power der indtil videre har afsluttet 11 af hans 24 modstandere.

Om Silva kan afslutte sin tid i UFC med en sejr får vi svaret på når han i weekenden møder Uriah Hall ved UFC Fight Night: Hall vs. Silva.

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest