Hall vs. Silva: Optakt

Bruce Buffer UFC

I nat går det løs ved UFC Fight Night: Hall vs. Silva, når legandariske Anderson Silva med stor sandsynlighed optræder for sidste gang i UFC.

Her møder han nr. 10 rangeret i UFC’s middleweight division Uriah Hall, i en kamp der for ham handler om at få en sejr for atter at kunne kigge opad på ranglisten.

Udover main event mellem Hall og Silva, byder stævnet derudover på flere andre spændende opgør, ikke mindst når unge ubesejrede Bryce Mitchell møder Andre Fili på co-main event.

Dertil er der et hårdtslående opgør i heavyweight mellem Maurice Green og tidligere NFL spiller Greg Hardy, imens altid underholdende Kevin Holland møder Charlie Ontiveros i middleweight divisionen.

UFC Fight Night: Hall vs. Silva kan ses direkte på Viaplay fra kl. 00.00 natten til søndag.

Uriah Hall

Uriah Hall kommer ind til opgøret med en fornyet tro på sig selv, og på hans fremtid i UFC hvor det helt store mål stadig er at vinde UFC’s middleweight bælte.

To kampe i streg har han vundet, og tre af sine sidste fire hvor kun et nederlag til Paulo Costa trækker ned.

Halls tid i UFC har dog ikke indtil videre vist at han har niveauet til at nå helt til tops, hvilket man blandt andet kan se ved at han har fem nederlag til kæmpere der ligger over ham – og ingen sejre.

Hvis han fortsat skal gøre sig forhåbninger om at nå helt til tops, så er der ikke råd til flere fejltrin, specielt ikke med tanke på at Hall efterhånden er blevet 36 år.

Han må nemlig nok forvente at han endnu skal præstere i en del kampe før en titelkamp kan komme på tale, og det skal starte allerede når han møder Anderson Silva natten til søndag.

Her vil en sejr og en stærk præstation over et så stort navn som Anderson Silva helt sikkert gøre meget godt for Halls fremtid, og kan være med til at sikre Hall kampe mod modstandere placeret længere fremme på ranglisten.

Det må alt andet lige være håbet og planen for Uriah Hall når han møder Anderson Silva ved UFC Fight Night: Hall vs. Silva.

Anderson Silva

Det er med stor sandsynlig legenden Anderson Silvas sidste kamp i UFC, så alene på den baggrund vil man ikke gå glip af weekendens main event.

Silva kommer ind til opgøret som underdog, hvilket må siges at være helt naturligt med tanke på at Silva efterhånden er blevet 45 år.

Men bare fordi man har rundet de 40 år, og lidt til, så er det ikke ensbetydende med at man ikke stadigvæk godt kan holde niveau i en UFC kamp.

Se bare på Silvas opgør mod Israel Adesanya, eller sejren i opgøret inden da over Derek Brunson. Kan Silva levere noget af det samme niveau mod Hall, så er intet givet på forhånd.

For Silva handler det ikke længere om titler og hæder, men om ære og stoltheden ved at optræde for sine fans.

Det håber han at kunne bringe med sig ind i opgøret mod Hall, når han for sidste gang får muligheden for at give noget tilbage til alle de fans han allerede har givet så meget.

UFC Fight Night: Hall vs. Silva

Uriah Hall kommer ind til opgøret som eksperternes forholdsvist store favorit, men skal helt sikkert tage sig i agt for Anderson Silva der bestemt stadig har et godt niveau.

Silva besidder måske ikke længere den samme power, den samme speed og de samme reaktions evner, men tag ikke fejl af en erfaren kæmper der har prøvet alt, og har vundet alt hvad der kan vindes.

Silva er snu og har tekniske evner ud over det usædvanlige. Indleder Hall sig på en ren teknisk striking kamp med Silva kan han hurtigt få problemer.

Omvendt besidder Hall en power der hurtigt kan gøre ondt på enhver i divisionen, og er selv en rigtig dygtig striker.

Over fem omgange kan man dog godt forstå hvorfor Hall har fået favorit værdigheden, med tanke på at man godt kan stille spørgsmåltegn til gastanken på en kæmper på 45 år over fem omgange.

Det store spørgsmål bliver om hvorvidt at Silva kan holde tempoet oppe over hele kampen, eller om man langsomt vil se Silva gasse ud som kampen skrider frem.

Uanset hvem der vinder opgøret, så er håbet ihvertfald herfra at vi får en afslutning på Anderson Silvas UFC karriere der er en sand legende som ham værdig.

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest