Hall vs. Silva: Uriah “Prime Time” Hall

Hall vs. Silva: Uriah "Prime Time" Hall

Man skal ikke umiddelbart lade sig snyde af Uriah Hall og hans rekordliste på 15-9 (8-7 i UFC), for kigger man ned over listen af navne han har mødt, så får man en større forståelse for hvorfor der optræder så mange nederlag.

Hall har kampe mod så store navne som Chris Weidman, Kelvin Gastelum, Thiago Santos, Robert Whittaker og Paulo Costa der alle enten er tidligere UFC mestre eller udfordrere, og dertil navne som Derek Brunson, 2x Gegard Mousasi og Krzysztof Jotko.

Nederlag til Weidman, Gastelum, Whittaker og Paulo Costa vidner måske om at Hall ikke er helt oppe på den aller øverste hylde, men når man har sejre over navne som Thiago Santos, Mousasi og Jotko, så har man trods alt et vist niveau.

Tiden i UFC

Man kommer dog ikke uden om at Hall’s tid i UFC har været meget op og ned, hvor han pt. har en rekordliste på 8-7.

Hall kommer ind til opgøret som nr. 10, hvilket må siges at være en meget fair placering, taget i betragtning af at han har nederlag til fem af de kæmpere der ligger over ham.

Men med tre sejre i sine seneste fire opgør, hvor det eneste nederlag var til Paulo Costa, giver det måske nogle indikationer på at det er en bedre udgave af Uriah Hall vi ser for tiden.

Sejre er der også brug for hvis han skal holde fast i sin placering som nr. 10, da der er flere kæmpere under ham der presser på for bedre placeringer, herunder navne som Edmen Shahbazyan og Marvin Vettori.

I weekenden får han en stor mulighed for at tage endnu en ser, når han møder en sand legende i Anderson Silva, og kan han vinde det opgør, kan han måske begynde at kigge opad på ranglisten istedet for nedad.

UFC Fight Night: Hall vs. Silva

Havde denne kamp fundet sted for 10 år siden, dengang Silva var middleweight mester, så havde der ikke været meget tvivl om udfaldet af denne kamp.

Silva er dog efterhånden blevet 45 år, og er for længst forbi sin storhedstid, hvor det er blevet til hele seks nederlag i hans seneste syv opgør.

Der kan altså ikke være tvivl om at Hall kommer ind til opgøret som en forholdsvis stor favorit, og med tanke på at Hall har vundet 11 af sine 15 sejre på KO, samt at kampen går over fem omgange, er et godt bud at Hall vinder opgøret før tid.

Det vil sandsynligvis betyde et kedeligt farvel til en af sportens helt store i Anderson Silva, der på forhånd har udtalt at det ligner hans sidste kamp i UFC.

Men det kan Uriah Hall ikke tænke på, da han har hårdt brug for sejren for at hænge på i divisionen, og for igen at kunne at kigge opad på ranglisten efter fremtidige modstandere.

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest