Hermansson vs. Vettori: Jack “The Ripper” Hermansson

Hermansson vs. Vettori: Jack "The Ripper" Hermansson

At vi her på siden holder lidt med Jack Hermansson, og alle andre skandinaviske kæmpere for den sags skyld, hænger sammen med at hvis UFC igen skal en tur forbi Danmark, så kræver det højst sandsynligt at en af de nordiske kæmpere er en del af main event.

Sådan var det den sidste, og foreløbigt eneste gang, at UFC var i Danmark, hvor netop Jack Hermansson var en del af main event i et opgør mod Jared Cannonier.

Desværre for Hermansson endte den kamp i et hurtigt nederlag, da han tabte på TKO allerede i anden omgang.

Det nederlag er siden blevet fulgt op med en stærk submission sejr over Kelvin Gastelum, hvilket betyder at Hermansson stadig er en del af den absolutte top i divisionen, hvor han pt. rangerer som nr. 4.

Derfor kan det måske også virke som en risiko at Hermansson har accepteret en kamp mod divisionens nr. 13 Marvin Vettori, som nok er en ung og fremadstormende kæmper i divisionen, og som meget vel kan blive en del af toppen i mange år frem, men som alt andet lige må siges at være et opgør Hermansson som ikke har meget at vinde på.

Det er ikke desto mindre opgaven for Jack “The Ripper” Hermansson, når han i weekenden møder Marvin “The Italian Dream” Vettori på main event ved UFC Fight Night: Hermansson vs. Vettori.

Jack Hermansson vs. Marvin Vettori

At opgøret mod Vettori skal ses som en risiko for Hermansson, skal ses i lyset af at en sejr over Vettori næppe vil få Hermansson til at stige i placeringerne, eller få ham tættere på det ene eller andet storopgør.

En sejr over en ranked modstander er i sig selv altid godt, men med 11 placeringer i mellem de to, er der ikke så højt at flyve for Hermansson, men til gengæld rigtig dybt at falde.

Derfor er kravet da også en sejr, og gerne på overbevisende vis, men hvis man tror at Hermansson har et ‘nemt’ opgør foran sig mod Vettori så kan man godt tro om igen.

Vettori er en ung og farlig kæmper der udvikler sig fra kamp til kamp, og som allerede i et tæt nederlag til nuværende mester Adesanya, har vist at han kan kæmpe med de bedste.

Vettori har siden nederlaget til Adesanya kæmpet en enkelt uafgjort, og derefter vundet alle sine tre seneste opgør, hvor især den seneste over Karl Roberson var imponerende.

Det bliver uden tvivl en hård test for Hermansson, og med tanke på den store afstand på ranglisten mellem de to, sammenlagt med det faktum at Vettori er en farlig kæmper for enhver i divisionen, så forstår man risikoen ved Hermanssons valg af modstander.

Om Hermansson tager sejren over Vettori får vi svaret på natten til søndag, når de to mødes ved UFC Fight Night: Hermansson vs. Vettori.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest