Hermansson vs. Vettori: Marvin “The Italian Dream” Vettori

Hermansson vs. Vettori: Marvin "The Italian Dream" Vettori

På trods af en fin rekord i UFC på 5-2-1 (5 sejre, 2 nederlag, 1 uafgjort), er Marvin Vettori nok mest kendt for sit tætte split decision nederlag til nuværende UFC middleweight mester Israel Adesanya.

Siden det nederlag har Vettori gjort rent bord, og især den seneste sejr over Karl Roberson lover godt for fremtiden for den unge italiener.

Det har bragt ham ind i top 15 på ranglisten i middleweight, en placering han med en sejr i weekenden over Jack Hermansson kan ændre drastisk på.

Hermansson er nemlig divisionens nuværende nr. 4, og kan Vettori slå ham i weekenden vil han placere sig helt oppe i toppen af divisionen, sammen med det store felt af klasse kæmpere i toppen af middleweight..

Top 5 lyder: mesteren Adesanya, tidligere mester Robert Whittaker, Paulo Costa, Jared Cannonier, Jack Hermansson, imens Yoel Romero runder top 5 af. Og bare lige for at nævne ham, så ligger en kæmper som Darren Till “kun” nr. 6.

Det er altså en gylden mulighed for Vettori at avancere betragteligt på ranglisten, og træde ind i et nyt kapitel i sin karriere.

Jack Hermansson vs. Marvin Vettori

At møde Jack Hermansson på main event ville for mange være den største udfordring i karrieren, hvilket det meget vel kan vise sig også at være for Vettori.

Vettori har dog allerede været i kamp mod Adesanya, et opgør han tabte snævert på point, så han har prøvet hvad det vil sige at kæmpe mod de bedste.

Den erfaring skal han tage sig med ind til opgøret mod Hermansson, der er en helt anden slags udfordring end Adesanya.

Hvor Adesanya er en klassisk kick-bokser, er Hermansson en kæmper der gerne vil have sine kampe ned på gulvet, hvorfra han kan afslutte dem med sine submission.

Det kan måske spille ind til Vettoris fordel, der selv gør sig rigtig godt på gulvet. Det ser man ikke mindst ved at 9 af hans 15 sejre er kommet via submission.

På den baggrund er opgøret mellem Hermansson og Vettori et spændende og interessant et af slagsen, da de umiddelbart står rigtig godt til hinanden.

Vi forventer derfor et tæt opgør mellem de to, når de i weekenden mødes på main event ved UFC Fight Night: Hermansson vs. Vettori.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest