Mainevents – samlingsstedet for danske UFC fans

På forsiden har du således mulighed for at trykke igennem kommende og seneste events så du altid er helt up-to-date. Under de enkelte events finder du både optakter og nedtakter, der går i dybden med udvalgte kampe fra de forskellige UFC events.

Under nyheds sektionen finder du de seneste og vigtigste nyheder fra UFC, ligesom der også vil være fighter-portrætter, der går i dybden og sætter fokus på de UFC fightere som af den ene eller anden grund gør sig bemærket.

Som et dansk site der henvender sig til danske mma-fans, vil vi selvfølgelig have en speciel fokus på danske fightere i UFC. Allerede nu kan du således læse det første portræt af danske Nicolas Dalby der skal i kamp ved Fight Island ved UFC Fight Night: Whittaker vs. Till natten til den 26 juli. Du finder portrættet af Nicolas Dalby her.

Som site er vi under konstant udvikling for at levere det bedst mulige produkt. Vi vil derfor sætte stor pris på at blive kontaktet med henblik på ris og ros. Du kan kontakte os via kontakt formularen, som du finder under ‘kontakt’ øverst på siden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest