Moraes vs. Sandhagen: Optakt

UFC Fight Night: Moraes vs. Sandhagen optakt

I nat går det løs ved UFC Fight Night: Moraes vs. Sandhagen, og vi ser derfor nærmere på nattens main event mellem Marlon Moraes og Cory Sandhagen.

Kampen er et opgør i toppen af bantamvægt divisionen og begge kæmpere kan med en sejr stille sig selv i en rigtig god position i forhold til at få en titelkamp.

Marlon Moraes

Øjeblikkets første udfordrer til Petr Yans bantamvægt bælte via sin placering som nr. 1 på UFC’s bantamvægt rangliste.

Moraes kommer ind til opgøret med en rekord liste på 5-2 i UFC, med de eneste nederlag, et tæt nederlag i debuten mod Rapahel Assuncao, samt et nederlag i en kamp om titlen mod Henry Cejudo.

Nederlaget til Assuncao har Moraes siden revancheret, og endda på overbevisende vis via submission, ligesom han også har besejret helt store navne i Aljamain Sterling, Jose Aldo og jimmie Rivera i sin tid i UFC.

Umiddelbart ligner det næste opgør om bantamvægt bæltet en kamp mellem mesteren Petr Yan og Aljamain Sterling (eller måske Cody Garbrandt), men der er ingen tvivl om at Moraes er en af dem der står klar i kulissen.

Med en sejr i nat over Cory Sandhagen vil Moraes cementere sin status som en af de kæmpere der fortjener en kamp om bæltet.

Cory Sandhagen

En kæmper som mange forventer sig rigtig meget af fremadrettet, og som allerede nu kunne have været godt på vej mod en titelkamp.

Desværre for Sandhagen tabte han sit seneste opgør til Aljamain Sterling via en hurtig submission, og derfor er det i stedet Sterling der står foran en titelkamp.

Inden da havde Sandhagen gjort rent bord i sin tid i UFC med fem sejre. I sin professionelle karriere er Sandhagen 12-2.

Selvom nederlaget til Sterling satte en midlertidig stopper for Sandhagens vej mod bæltet, vil Sandhagen helt sikkert være at finde i toppen af divisionen i fremtiden.

Med en sejr over Moraes kan Sandhagen endda avancere yderligere fra den fjerde plads han lige nu indtager på ranglisten, hvorfra det kun vil være få sejre der forhindrer ham i at stå med UFC’s bantamvægt bælte.

Moraes vs. Sandhagen

Da det ligner at næste titelkamp bliver et opgør mellem mesteren Petr Yan og Aljamain Sterling, kunne dette opgør meget vel være et opgør om hvem der er den næste udfordrer til bæltet.

Der er dog en ubekendt faktor i den ligning der hedder Cody Garbrandt, som med sit navn og sin status som tidligere bantamvægt mester, hurtigt kan overhale andre kæmpere inden om.

Hvis alt går vel for nattens to main event kæmpere kan en sejr dog sende dem ind i en titelkamp mod vinderen af Yan og Sterling, så der er selvsagt meget på spil.

Begge kæmpere har evnerne der skal til for at afslutte deres modstandere på dette niveau, ligesom begge kæmpere har vist de har hvad der skal til for at gå alle omgange og kæmpe sejrene hjem.

Det lader derfor op til et eksplosivt opgør mellem Moraes og Sandhagen der har afsluttet 23 af deres 35 kampe.

Skal man pege på hvor de to kæmpere har en fordel i forhold til deres modstander, må Sandhagen med sin længere reach og skarpe boksning have en fordel når det kommer til striking, imens Moraes på papiret ser bedre ud hvis kampen ender på gulvet.

Moraes er dog en fantastisk striker, så vær ikke overrasket hvis Moraes vinder kampen i den afdeling. Hans sorte bælte i bjj ligner også en klar fordel i forhold til Sandhagens brune bælte.

Sandhagen har dog vist ved flere lejligheder at han også har evnerne i orden når det kommer til gulvkamp, hvor han bl.a. har afsluttet 3 af sine 12 sejre via submission.

Det er ganske enkelt to ægte mixed martial arts kæmpere der i nat møder hinanden ved UFC Fight Night: Moraes vs. Sandhagen.

Du kan se UFC Fight Night: Moraes vs. Sandhagen direkte på Viaplay fra kl. 02.00 i nat.

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest