Moraes vs. Sandhagen: Sandhagen med vild KO

Moraes vs. Sandhagen: Sandhagen med vil ko

En forholdsvis lige indledning på opgøret mellem Marlon Moraes og Cory Sandhagen endte med en vild KO af Sandhagen, der træffede Moraes rent med et spinning kick.

Op indtil da havde kampen ellers været en ret lille affære, omend Sandhagen var den mere aggressive og pågående kæmper.

Det lignede en første omgang for Sandhagen, der startede anden omgang på samme måde, og allerede efter et minut af omgangen sendte han er fantastisk spinning kick afsted der ramte Moraes i toppen og hovedet og sendte ham i gulvet.

Herfra var Sandhagen hurtigt over Moraes og kamp dommeren var lynhurtig med at få afsluttet kampen.

Fantastisk sejr for Sandhagen der nu godt kan begynde at tænke på titelopgør igen, hvor han ligner manden der skal udfordre vinderen af Petr Yan og Aljamain Sterling.

Og så der selvfølgelig lige ham der Cody Garbrandt.

Netop Garbrandt kunne godt være en mulig næste kamp for Sandhagen, hvis altså ikke hans næste kamp bliver et opgør om bantamvægt bæltet.

Hør Sandhagens vinder interview her:

Vi bliver også nødt til at nævne den ‘Knockout of the Year’ contender som kom på pre-lims.

Her mødtes Impa Kasanganay og Joaquin Buckley i middleweight divisionen, og afslutningen på den kamp vil uden tvivl blive gengivet igen og igen.

To minutter inde i anden omgang sendt Buckley et spark afsted som Kasanganay greb, hvorefter Buckley hoppede op og spinnede rundt i luften, imens han sendte et voldsomt spark afsted.

KO via et jumping spinning back kick, wow!

Næste uge er der atter UFC på programmet, når det står på et opgør i featherweight mellem Brian Ortega og Chan Sung Jung, inden det ugen efter gælder mega opgøret mellem Khabib Nurmagomedov og Justin Gaethje.

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest