Nicolas Dalby møder Jesse Ronson ved UFC Fight Night: Whittaker vs. Till

Weekendens main event ved UFC Fight Night: Whittaker vs. Till står på et topopgør i middleweight divisionen mellem tidligere middleweight champ australske Robert Whittaker og engelske Darren Till.

Robert Whittaker kommer ind til opgøret som nr. 1 på ranglisten efter champ Israel Adesanya. Netop Adensanya var manden der tog bæltet fra Whittaker, da de to mødtes UFC 243 tilbage i oktober. Siden har Whittaker ikke været i kamp, så det bliver spændende at se hvordan han kommer tilbage fra det nederlag.

Darren Till kommer ind til opgøret som nr. 5 på ranglisten. En forholdsvis høj placering taget i betragtning at han kun har kæmpet en kamp i middleweight i UFC. Det vandt han godt nok over en god fighter i Kelvin Gastelum, men før det kom han fra to nederlag i træk – først tabte han på submission til champ Tyron Woodley, inden han blev offer for en voldsom knockout mod Jorge Masvidal.

Det er altså to fightere der stadig har masser at bevise. For Whittaker gælder det om at placere sig forrest i køen til et titel skud, imens det for Darren Till gælder om først at fremmest at slå sig helt fast i toppen af divisionen. Vi kan ikke vente til det bliver weekend!

Weekendens UFC event byder ud over opgøret mellem Robert Whittaker og Darren Till på flere spændende og interessante opgør, men ikke mindst for os danske fans er kampen mellem Nicolas Dalby og Jesse Ronson. Den kamp er en del af prelims så det gælder om at følge med fra start. Vi har selvfølgelig ekstra fokus på den kamp i løbet af ugen.

Dalby skal forsøge at vinde sin anden kamp i UFC efter comebacket i København tilbage i september sidste år. Her slog han brasilianske Alex Oliveira i en tæt kamp efter en stærk præstation. Hans modstander hedder Jesse Ronson, en canadisk fighter der ligesom Dalby før har været i UFC, blev cuttet, men nu er tilbage. Han vil helt sikkert håbe at gøre Dalby kunsten efter og vinde i sin comeback kamp.

Det er uklart om kampen mellem Dalby og Ronson når at vises inden for Viaplays sendetid, men har man ikke lyst til at tage nogen chancer kan man benytte sig af UFC tjenesten UFC Fight Pass der giver adgang til alle prelims, samt et bibliotek over alle UFC kampe. Bemærk dog at det koster penge at tilmelde sig.

Husk at du i løbet af ugen her på siden, og via vores facebook side, vil kunne læse meget mere om weekendens UFC stævne hvor vi vil gå meget mere i dybden med de enkelte kampe, historierne bag, samt give dig de vigtigste nyheder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest