Om Mainevents

Mainevents.dk er et dansk nyhedsmedie der beskæftiger sig med UFC. Her på siden vil du således kunne læse optakter til alle UFC events, med fokus på stævnets main event samt udvalgte kampe. Endvidere kan du i vores nyhedssektion læse de vigtigste nyheder og historierne bag de største stjerner, og vigtigste kampe inden for UFC. Mainevents er således siden til dig, der ligesom os, er helt vild med UFC.

Ideen til Mainevents kom på baggrund af en mangel på et dansk nyhedsmedie med fokus på UFC. På de store danske sports sites er der eksempelvis begrænset UFC indhold, ofte med indslag med dages mellemrum. Endvidere mangler der mange gange dybde i indholdet, ligesom indholdet ofte kun er om de aller største kampe, øjeblikke og, i særdeleshed, danske kæmpere i UFC. Det ønsker vi at ændre på, og derfor er Mainevents blevet skabt.

Vi håber på forståelse for at siden er nystartet, og stadig er under udvikling. Af den årsag er det stadig en begrænset udgave af det medie vi ønsker at skabe. Blandt de features vi arbejder på at få implementeret i nærmeste fremtid er et komplet fighter kartotek, med tilhørende fighter biografi, samt en komplet ranking side, således at man til hver en tid kan holde sig opdateret om alle UFC fightere.

Mainevents.dk er drevet af KL Sport der udover Mainevents.dk, også driver andre sports relaterede hjemmesider, herunder spilbonus.dkKL Sport og vores hjemmesider er afhængig af den omsætning vores hjemmesider levere igennem vores samarbejdspartnere. Derfor vil vi sætte stor pris på at du benytter dig af et af de mange fordelagtige tilbud du finder her på siden, og på vores andre hjemmesider.

Har du spørgsmål eller andet kan vi kontaktes under ‘Kontakt’ øverst på siden.

KL Sport.