Ortega vs. Jung: Brian “T-City” Ortega

Ortega vs. Jung: Brian "T-City" Ortega

Tidligere featherweight titel udfordrer Brian Ortega vender tilbage i kamp efter næsten to års fravær, siden han tabte sin hidtil eneste titelkamp til Max Holloway.

Ortegas tid i UFC har været en forrygende fortælling hvis man kigger bort fra nederlaget til Holloway.

I sine syv kampe før nederlagt til Holloway afsluttede Ortega samtlige kampe, omend sejren i debuten sidenhen blev ændret til en no contest.

Sejre før tid over så stærke navne som Frankie Edgar, Cub Swanson, Renato Moicano, Clay Guide og Diego Brandao vidner om det niveau som Ortega bringer med sig ind i buret.

Derfor er han da også ranket som nr. 2 på UFC’s featherweight rangliste, kun overgået af Holloway og nuværende mester Alexander Volkanovski.

Brian Ortega vs. Chan Sung Jung

Vil Ortega gerne finde sig selv i en titelkamp i løbet af 2021, kræver det i første omgang en sejr over Chan Sung Jung når de to mødes i weekenden som main event ved UFC Fight Night: Ortega vs. Jung.

Optakten til opgøret har budt på en del drama, som stammer fra en episode hvor Ortega stak en i Jungs følge en lussing.

Jung har sidenhen svoret hævn for episoden, og stemningen mellem de to kan næppe beskrives som særlig god.

Begge kæmpere har da også udtalt at de bestemt ikke kan lide hinanden, noget som for os fight fans kun bringer noget ekstra med ind i opgøret.

I weekenden får de så mulighed for at afgøre deres stridigheder, når de mødes som main event ved UFC Fight Night: Ortega vs. Jung.

Udover at kunne besejre en rival, er der også det ved opgøret, at det meget vel kan blive afgørende for hvem der ender med at skulle udfordre mesteren Alexander Volkanovski.

Der er altså meget på spil for de to kæmpere, som uden tvivl vil gøre alt hvad de kan for at ende med sejren.

Vi forventer derfor et fedt og eksplosivt opgør mellem to kæmpere der ikke kan lide hinanden, og som med en sejr meget hurtigt kan se frem til en kamp om bæltet.

Du kan se UFC Fight Night: Ortega vs. Jung direkte på Viaplay natten til søndag. Læs mere om weekendens UFC event her:

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest