Ortega vs. Jung: “The Korean Zombie”

Chan Sung Jung: "The Korean Zombie"

Har man endnu ikke set “The Korean Zombie”, Chan Sung Jung, i kamp endnu, så kan man godt begynde at glæde sig.

Siden sit comeback i UFC efter tre år, hvor han var hjemme i sit hjemland og aftjene værnepligt, er The Korean Zombie gået 3-1, og befinder sig pt. som nr. 4 på UFC’s featherweight rangliste.

Sydkoreaneren er aldrig bange for et rigtigt slagsmål, hvilket ofte bringer nogle super fede opgør med sig – se bare hans kamp mod Yair Rodriguez som Jung endte med at tabe på spektakulær vis i det aller sidste sekund.

Det nederlag har han siden fulgt op med to fantastiske præstationer, hvor han har afsluttet både Renato Moicano og senest Frankie Edgar. I UFC sammenhæng har han dertil en stor sejr over Dustin Poirier som han besejrede via submission.

Brian Ortega vs. Chan Sung Jung

I weekenden venter endnu en spændende, og stor, udfordring for Jung, der med en sejr kan se frem til at stå med gode muligheder for at lande en titelkamp i løbet af 2021.

Modstanderen hedder Brian Ortega, der uden tvivl vil kræve det bedst af Jung hvis han vil holde titel drømmene i live i den nærmeste fremtid.

Der har været en del ondt blod imellem de to i optakten, som stammer fra en episode hvor Ortega stak en i Jungs følge en lussing, noget som Jung efterfølgende har været opsat på at gengælde.

De to kæmpere har da også begge udtalt at de ikke ligefrem kan lide hinanden, noget som helt sikkert vil give deres opgør i weekenden lidt ekstra krydderi.

Formår Jung at besejre Ortega kan der meget vel ligge en titelkamp og vente i løbet af 2021, noget som han har prøvet før tilbage i 2013 da han tabte til daværende mester Jose Aldo.

Siden er Jung som sagt gået 3-1 i UFC, og befinder sig igen rigtig tæt på den største kamp man kan få i UFC sammenhæng – en kamp om bæltet.

Med i feltet af udfordrere er også tidligere mester Max Holloway, der dog kommer fra to nederlag i træk til den nye mester Alexander Volkanovski, men også Zabit Magomedsharipov ligger godt til.

Det vil muligvis kræve en kamp mod en af de to førnævnte kæmpere, førend Jung med sikkerhed finder sig selv i en titelkamp, men i første omgang kræver det sejr i weekenden når The Korean Zombie møder Brian T-City Ortega ved UFC Fight Night.

Du kan se UFC Fight Night: Ortega vs. Jung direkte på Viaplay natten til søndag. Læs mere om weekendens UFC event her:

Seneste nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest