Sådan får du adgang til UFC

For at kunne se UFC er det nødvendigt at have en Viaplay Total, der indeholder alle de tre pakker som Viaplay tilbyder, navnligt Film, serier og sport. Så snart du har tilmeldt dig Viaplay Total, vil du få adgang til at se alle UFC events.

Det får du adgang til hos UFC med Viaplay Total

Et UFC stævne er opdelt i flere mindre stævner, der går fra hovedkortet (main card), til de indledende kampe (prelims), og til de helt store UFC stævner også i de tidlige indledende kampe (early prelims). Med Viaplay Total vil du få adgang til stævnets hovedkort, men ikke til de indledende kampe. Vil du gerne have adgang til de indledende kampe, er det nødvendigt at tilmelde dig UFC Fight Pass.

Få den fulde oplevelse med Viaplay Total og UFC Fight Pass

Ønsker du også at se de indledende kampe, i tillæg til de kampe du får adgang til på hovedkortet med Viaplay Total, så kan du med fordel tilmelde dig UFC Fight Pass. Her kan du nemlig se alle de indledende kampe, men hvor du til gengæld ikke får adgang til hovedkortet. På den måde får du adgang til alle UFC kampe, både på hovedkortet og de indledende kampe.

Hvad koster det at se UFC

Et Viaplay Total abonnement koster 449 kr./md. Det kan måske virke til at være en høj pris, men man skal huske på, at du samtidig får adgang til alt andet indhold på Viaplay, herunder masser af andet sport fra både Danmark og udlandet. Ønsker du også adgang til de indledende kampe, koster et månedligt abonnement hos UFC Fight Pass 9,99$/md. Fuld adgang til UFC med Viaplay Total og UFC Fight Pass koster derfor lidt over 500 kr. om måneden.

Som sagt opnår du dog adgang til meget andet indhold hos Viaplay, i tillæg til de mange UFC stævner. Det samme gør sig gældende på UFC Fight Pass, hvor der er en masse relevant indhold om kampsport, ikke bare fra UFC, men fra forbund i hele verden. Derudover kan du på UFC Fight Pass se alle tidligere UFC kampe.