Sådan kan man bruge magneter i sin træning

Der findes tonsvis af forskellige slags træningsudstyr som indeholder magneter, alt lige fra de kendte motionscykler, til håndvægte, rosmaskiner, vibrationsplader og meget andet. I denne artikel gennemgår vi noget af det træningsudstyr som benytter sig af magneter, så læs med her for inspiration til dit næste træningsudstyr.

Træningsudstyr der indeholder den ene eller anden form for magnetisme, vil mange gange også være et mere effektivt træningsudstyr, grunden den måde det bruger magneterne på.

Håndvægte

Som det første på listen har vi håndvægte, som er et træningsudstyr med en vægtstang og tilhørende vægte som påsættes på enderne. På de klassiske håndvægte skal man skrue vægtene af og på, når man vil op og ned i vægt, noget som kræver unødigt meget tid. Med magneter går det meget hurtigere med at få vægtene af og på, da vægtene ved hjælp af magnetismen sætter sig automatisk fast til vægtstangen. Håndvægte er et oplagt træningsudstyr hvis man ønsker mere råstyrke.

Vibrationsplade

En magnetisk vibrationsplade er et trapeutisk træningsudstyr, som er opbygget blandt andet ved hjælp af magnetisme. Ved at sende vibrationer gennem kroppen, påvirker vibrationspladen blodcirkulationen, og kan være medvirkende til et forøget vægttab, alt sammen noget der er godt for enhver med interesse i træning.

Romaskine

Romaskiner er et klassisk træningsudstyr der både forbedrer råstyrken og udholdenheden. Af den årsag er romaskinen et velegnet træningsudstyr til enhver slags træning. En romaskine kan fås med magnetisk modstand, der gør den hurtigt at indstille, så man nemt kan opnå den påvirkning man ønsker i sin træning.

Crosstrainer

En crosstrainer er et træningsudstyr der har til hensigt at simulere gang eller løb på trapper, med den fordel at den ikke påvirke leddene i samme grad som ved almindelig gang eller løb på trapper. Den magnetiske crosstrainer indeholder magnetisk modstand, der sikrer en friktionsløs modstand, og som samtidig gør at den behøver mindre vedligeholdelse.

Få dine magneter hos Larko.dk

Hos larko.dk finder du et kæmpe stort udvalg af magneter, herunder råmagneter, magnetfolie, gummimagneter, pottemagneter, stangmagneter, tavlemagneter, glasmagneter, dokumentmagneter og meget andet.

Udover det store udvalg af alverdens almindelige slags magneter, så tilbyder Larko også produktion af specialfremstillede magneter. Har man derfor et ønske om at få produceret specielle former for magnetudstyr til brug i sin træning, så kan man med fordel forhøre sig hos Larko om de kan være behjælpelige. Det kan især være brugbart ved ordre af større mængder træningsudstyr, som eksempelvis et træningscenter, som ønsker et forbedret udvalg af træningsudstyr.

For at høre nærmere om dine muligheder for at få nyt træningsudstyr baseret på magneter og magnetisme, skal du blot tage kontakt til Larko. Du finder mere information om dine muligheder, samt deres kontaktinformation på deres hjemmeside Larko.dk.