Smith vs. Rakic: Udvalgte kampe

Bruce Buffer

Weekendens UFC Fight Night event byder udover main event på flere andre interessante opgør.

Vi har derfor udvalgt to opgør som du bør holde ekstra øje med når weekendens UFC Fight Night event løber af stablen.

Co-main event: Robbie Lawler vs. Neil Magny

Om Robbie Lawler taber eller vinder, så kan man altid forvente super underholdning når han er i kamp. Hvem husker eksempelvis ikke det drabelige opgør med Rory MacDonald.

Lawler er en vaskeægte brawler der bare godt kan lide at slås. Det er dog efterhånden nogle år, og kampe, siden at Robbie Lawler for alvor blandede sig i toppen.

Siden han tabte sit weltervægt bælte til Tyron Woodley tilbage i 2016, har Lawler blot vundet et af sine seneste fire opgør.

Senest fik han en ordentlig røvfuld af Colby Covington, inden han før det tabte en kontroversiel kamp til Ben Askren.

Lawler vil helt sikkert komme ind til opgøret opsat på at bevise han stadig hører til i toppen af UFC.

Hans modstander Neil Magny vil nok gå lidt mere under radaren, der med sin 4-3 rekord liste i sine seneste syv opgør, skal bygge videre på sin sejrs stime på to kampe for at kunne gøre sig forhåbninger om avancement på ranglisten.

Magnys karriere har lidt på både op- og nedture, med fine sejre over Carlos Conduit, Johny Hendricks og ikke mindst Kelvin Gastelum. På nederlags siden tæller navne som Santiago Ponzinibbio og Rafael dos Anjos.

Når Magny er bedst, så er han rigtig god, og han vil håbe det er den form han finder frem når han i weekendens møder en hård kæmper i Robbie Lawler.

Vi tror på et underholdende opgør mellem to kæmpere som har brug for en sejren for at hænge på i top 15, og med Robbie Lawler som det ene af de to navne er vi sikre på det nok skal blive en underholdende affære.

UFC nummerpige

Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba

Dette opgør er en gentagelse af deres opgør tilbage fra februar, hvor Magomed Ankalaev knockoutede Ion Cutelaba.

Det markerede samtidig den fjerde sejr på stribe til Ankalaev, der med endnu en sejr i weekenden, med stor sandlynlig vil se sig selv avancere fra hans foreløbige 13. plads.

Ion Cutelaba derimod skal med en sejr forsøge at komme tilbage på sporet, og hvordan gør man det bedre end at slå den selv samme kæmper man lige har tabt til.

En sejr er ihvertfald et must for Cutelaba hvis han skal hænge på i top 15, som han befinder sig lige uden for.

Rematches er altid interessante i sig selv, så det aspekt af opgøret kan man se frem til. Hvilke ændringer har de hver især foretaget, hvis nogen, siden sidst de mødtes?

Derudover er det et opgør mellem to kæmpere der godt kan finde ud af at afslutte deres kampe, med hele 22 sejre før tid, i sammenlagt 29 sejre.

Vi forventer derfor god underholdning når Ion Cutelaba skal forsøge at revanchere sit nederlag mod Magomed Ankalaev.

Vi glæder os til at få svaret i weekendens når det går løs  ved UFC Fight Night: Smith vs. Rakic!

Læs meget mere om weekendens UFC Fight Night event lige her.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest