UFC 252: Stjerneskuddet Sean O’Malley

UFC nummerpige

En der er værd at holde øje med ved weekendens UFC 252 er unge Sean O’Malley der, med to imponerende knockout sejre i 2020, allerede er godt i gang med at markere sig selv i UFC.

Tilbage i marts knockoutede han Jose Alberto Quinonez i en optræden der sikrede ham Performance of the Night. Performance of the Night fik O’Malley også tildelt da han i juni besejrede Eddie Wineland, med en episk walk-off knockout. De sejre bragte ham op på en ubesejret rekordliste på 12-0 (4-0 i UFC).

I weekenden venter så det tredje opgør i 2020 for 25-årige Sean O’Malley. Her møder han 27-årige Marlon Vera, der senest han var i kamp fik brudt sin stime på fem sejre i træk. Opgøret står i UFC’s bantamvægt division, og er endnu et skridt op i niveau for O’Malley, der allerede nu drømmer om de store kampe.

I forbindelse med at tidligere bantamvægt mester Cody Garbrandt luftede muligheden for at gå ned i flyweight, og kæmpe om bæltet mod mesteren Deivison Figueiredo, sendte O’Malley et tweet til Garbrandt.

Beskeden var ikke til at misforstå. O’Malley kaldte Garbrandt ud som en der undgår de hårde kampe i bantamvægt. Modsvaret var da også meget klart fra Garbrandt, der tilsyneladende ikke gav meget for O’Malley.

Cody Garbrandt mod Sean O’Malley ligner et fremtidigt superopgør. Før det kommer så langt, skal O’Malley dog først bestå en svær opgave i Marlon Vera.

Der er store forventninger til at Sean O’Malley  gør lige præcis det. O’Malley ligner et specielt talent og kan han levere en stærk præstation mod et godt navn i Marlon Vera, vil han helt sikkert finde sit navn højere op på rangeringen, end den 14 plads han indtager pt.

Gør han det bliver det svært at komme uden om O’Malley, som en der snart kommer til at møde nogle af de bedste i divisionen.

Vil du vide mere om UFC 252 kan du besøge vores event side, hvor du finder de seneste nyheder og indslag om UFC 252: Miocic vs. Cormier.

Seneste UFC nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest