UFC 255: Alex Perez

UFC 255: Alex Perez

Det var lidt ud af ingenting at Alex Perez fik et opkald fra sin manager, der fortalte ham at hans næste kamp var et opgør om bæltet mod flyweight mesteren Deiveson Figueiredo.

Som Perez selv siger om opgøret, så havde ingen kunne sige noget til at det enten var  Brandon Moreno eller Askar Askarov der havde fået chancen, men omvendt føler han sig mindst på niveau med de to.

Askarov har kun tre kampe i UFC, med en uafgjort i debuten mod netop Brandon Moreno. Dertil har han en stærk sejr over Alexandre Pantoja som er øjeblikkets nr. 5 på ranglisten, samt en sejr over Tim Elliott.

Moreno har udover den føromtalte uafgjort med Askarov tre sejre i sine sidste fire opgør, inden han før det tabte to i træk til Sergio Pettis og Alexandre Pantoja.

Og så er der Perez der selv kommer fra tre sejre i træk, inden han led sit seneste nederlag til Joseph Benavidez der netop har kæmpet om bæltet, og tabt, mod Deiveson Figueiredo. Før det havde han vundet alle sine tre foregående kampe i UFC.

Så man forstår godt at Perez selv føler at han er berettiget til at skulle tage kampen op med Figueiredo, og det er da også svært at argumentere for andet.

Deiveson Figueiredo vs. Alex Perez

I nat står Perez så over for den største test i karrieren, når han møder den forsvarende mester Deiveson Figueiredo på main event ved UFC 255.

At det er en hård opgave Perez kommer på kan man blandt andet se på eksperternes og bookmakernes bud på en vinder, da Perez kommer ind til opgøret som en klar underdog.

Afgørende bliver det hvorvidt at han kan undgå for mange rene træffere fra Figueiredo, der besidder en voldsom KO power der har givet ham 9 KO sejre i 19 sejre.

Skal Perez have en chance for at vinde opgøret, må han nok før eller siden forsøge at bringe opgøret ned på gulvet, men selv her ligner det en rigtig svær opgave.

Figueiredo er udover en fantastisk striker nemlig også en rigtig dygtig kæmper på gulvet, hvor han besidder et sort bælte i bjj. 7 sejre på submission i 19 sejre taler sit tydelige sprog.

At Perez er underdog, og at det på papiret ikke ligner at han har de samme kvaliteter som Figueiredo, er dog ikke det samme som at sige han ikke har en reel chance i opgøret.

Først og fremmest skal han selv tro på det og på sig selv, noget som man ikke skal være i tvivl om at han gør.

Om det rækker til sejr mod den forsvarende mester Figueiredo, får vi svaret på i nat når de mødes for at afgøre hvem der skal være mester i flyweight.

UFC 255: Figueiredo vs. Perez kan ses direkte på Viaplay fra kl. 00.30 natten til søndag.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest