UFC 255: Figueiredo, Shevchenko og Dalby på toppen

Nicolas Dalby

UFC 255 blev en stor aften set med danske briller, da Nicolas Dalby i en disciplineret indsats vandt på point over Daniel Rodriguez.

En stærk sejr for Dalby mod en modstander som kom ind til opgøret med en rekordliste på 13-1 og som indtil da havde vundet samtlige af sine tre kampe i UFC.

Sejren kom ikke mindst i hus via Dalbys evne til at holde distancen til Rodriguez, hvorfra han landede sine gode spark. Dalby gjorde derudover en god figur når han havde Rodriguez op mod buret.

Spændende bliver det at se hvad fremtiden bringer for Dalby. Efter sejren i UFC comebacket i København kaldte han Mike Perry ud, som også var en del af weekendens fight card, og som tabte sit opgør til Tim Means.

Et opgør mod Mike Perry ville være et super opgør for Dalby, men også Tim Means vil være et godt navn at få en sejr over.

Stærkt af Dalby der atter er tilbage på sejrsporet, og som kan tage hjem til Danmark og nyde sejren med ro på fremtiden. Sådan Dalby!

Valentina Shevchenko vs. Jennifer Maia

Valentina Shevchenko endte med at forsvare sit bælte i overlegen stil, men var undervejs tidligt i opgøret under pres fra en stærkt kæmpende Maia, der med god ground control sikkert vandt anden omgang.

Det kom efter en stærk første omgang fra Shevchenko, og opgøret stod derfor helt lige på vej ind i tredje omgang.

Herfra var der dog ingen tvivl om udfaldet, da Shevchenko satte sig tungt på opgøret med flere takedowns, og som opgøret skred frem, bedre og bedre striking.

Specielt fjerde og femte omgange var overlegne fra Shevchenko, der dermed forsvarede sit opgør via en decision sejr over Jennifer Maia.

Næste titelforsvar ligner et opgør mod Jessica Andrade der er tidligere UFC Strawweight mester.

Deiveson Figueiredo vs. Alex Perez

Selvom udfordreren Alex Perez startede godt ud med flere af sine velkendte spark, der træffede Figueiredo rent, så gik der ikke længe før den forsvarende mester viste hvorfor han er lige præcis det.

Blot to minutter inde i opgøret forsøgte Perez et takedown på Figueiredo, der lynhurtigt fangede Perez i et guillotine choke, som efterfølgende måtte tappe ud.

Overbevisende sejr for Figueiredo der endnu engang viste hvem der er øjeblikkets bedste kæmper i flyweight.

Næste titelforsvar ligner et opgør mod Brandon Moreno som er divisionens første udfordrer på ranglisten, og som tidligere på aftenen havde besejret Brandon Royval med en stærk TKO sejr.

Eller hvem ved, måske Cody Garbrandt bliver klar i mellemtiden og overhaler Moreno indenom for en kamp mod Figueiredo.

Næste weekend gælder det UFC Fight Night når Curtis Blaydes møder Derrick Lewis i toppen af heavyweight divisionen. Læs mere om det opgør her:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest