UFC 268

UFC 268: Usman forsvarer sin titel

Kamaru Usman forsvarede sin UFC weltervægt titel, da han efter 5 tætte omgange slog Colby Covington på point. Forud var gået et intenst opgør som Usman var tæt på at afslutte i anden omgang, da han ad to omgange slog sin modstander i gulvet. Tættere på en afslutning kom han dog ikke, men kan dog trods alt stadig være godt tilfreds med sin indsats og sejren, der bringer ham tættere på i kampen om at være anset som den bedste weltervægt kæmper i UFC historien.

Titlen var også på spil i rematchen mellem den forsvarende mester Rose Namajunas, og den tidligere mester Zhang Weili. Opgøret endte med en pointsejr til Rose Namajunas i et utroligt tæt opgør der kunne være gået begge veje. Med to sejre i træk over Zhang Weili, kan Rose Namajunas nu se frem mod sit næste titelforsvar, hvor det bliver spændende at se hvem hendes modstander bliver.

Det er også værd at nævne opgøret mellem Justin Gaethje og Michael Chandler. Der var stort set ikke et øjebliks stilstand i opgøret, hvor både Gaethje og Chandler fik vist at de hører til blandt de absolut bedste kæmpere i divisionen. For vinderen Gaethje vil næste opgør helt sikkert være om titlen i letvægt divisionen, som vil blive et opgør mod enten den nuværende mester Charles Oliveira og udfordreren Dustin Poirier. Det opgør er sat til slutningen af året.