UFC Fight Night: Calvin Kattar vinder via unanimous decision

For en mere dybdegående nedtakt til eventet, kan du læse vores opdaterede event side UFC Fight Night: Kattar vs. Ige, som du finder lige her.

Main Event: Kattar vs. Ige

Med sin sejr over Dan Ige ved UFC Fight Night: Kattar vs. Ige, fortsætter Kattar sin vej mod den absolutte top i featherweight divisionen, hvor store kampe mod divisionen top fem nu venter.

Kampen var et lige opgør, hvor begge fightere fra kampens start lagde ud i et godt tempo og udvekslede kombinationer med hinanden. Kampen bølgede frem og tilbage med en ekstremt tæt første omgang, hvorefter Dan Ige vandt anden omgang, inden Kattar tog sig af den tredje.

Herfra stod der dog Kattar på det meste, som vandt både fjerde og femte omgang. Sejren blev grundlagt med teknisk stærk kickboksning, samt en stærk defensiv i clinch og ground game. Begge fightere har dog stor ære af kampen, der var en yderst underholdende en af slagsen. Måske ikke helt den krig man kunne have håbet på (tænk Dan Hooker mod Paul Felder, eller Dustin Poirier), men stadig i et højt tempo med masser af træffere.

Dan Ige led sit første nederlag i syv UFC kampe, og vil nu fremadrettet forsøge at komme tilbage på sejr sporet. Det bliver højst sandsynligt i en kamp mod en anden af divisionens top ti fightere. Her kunne et opgør mod Jeremy Stephens, som netop også kommer fra en kamp og nederlag mod Calvin Kattar, være en oplagt kamp. Stephens ligger nr. 9 på ranglisten, og vil derfor være en god mulighed for Ige for at bryde ind i top 10.

For Kattar venter umiddelbart en kamp mod en af divisionens top fem fightere. En kamp mod nr. 4 Yair Rodriguez virker oplagt, da Yair selv kommer fra en sejr over Jeremy Stephens i sin seneste kamp, nøjagtigt som Kattar inden hans opgør mod Ige. Sikke et opgør det ville være!

Main Card

Ved co-main event tog Tim Elliott via decision og Ryan Benoit. Sejren var fortjent, da Elliott ville mere i den sidste og afgørende omgang. Han kan nu kigge opad på ranglisten imens Benoit stadig har en del at lære før han er klar til at komme ind på ranglisten.

I en kamp som nok burde have erstattet Elliott vs. Benoit som co-main event, besejrede Jimmie Rivera Cody Stamann via unanimous decision. Sejren var fuldt fortjent, da Rivera var den bedre fighter på dagen. Han udnyttede sine stærke evner inden for kickboksning til at sætte sig på alle tre omgange, og bruge sit fantastiske takedown defense til at holde Stamann på afstand. Herfra udboksede han ganske enkelt Stamann over alle tre omgange, i en kamp som nok ikke vil blive husket som et af de mest underholdende. Dog en kamp på et højt teknisk niveau mellem to top fightere i divisionen.

Taila Santos slog Molly Mccann i en dominerende præstationen, som blev grundlagt via et overlegent ground game. Stor sejr for Taila der nu er 16-1 som professionel, og som banker gevaldigt på for en placering på ranglisten. Med sine 27 år ligner hun en fremtidig stjerne.

Endeligt vandt Mounir Lazzez via decision over Abdul Razak Alhassan. Kampen startede ud i et voldsomt tempo hvor Abdul Razak forsøgte at stoppe kampe tidligt. Lazzez viste dog god koldblodighed og en stærk chin og modstod presset. Herfra gik det kun en vej for Lazzez, der som kampen skred frem tog mere og mere over i kampen. Lazzez udnyttede sine evner inden for kickboksning til at udbokse sin modstander, der aldrig rigtig fandt ind i en rytme. Fuld fortjent sejr til debutanten, der ligner en mand for fremtiden. Super stærk præstation af Lazzez.

Natten til søndag går det løs igen ved UFC Fight Night: Figueiredo vs. Benavidez. Du kan følge med her på siden i løbet af ugen for en optakt til det event. Du finder eventet ved at klikke her.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest