UFC Fight Night: Frankie Edgar vinder tæt opgør

Pedro Munhoz vs. Frankie Edgar

I en kamp der sagtens kunne være endt med sejr til begge kæmpere, var det til sidst Frankie Edgar der kunne løfte armene til sejr. Edgar vandt via split decision, og har nu vundet kampe i tre forskellige vægtklasser i UFC.

Forud var gået fem tætte omgange i et vildt tempo, hvor det fløj frem og tilbage med slagudvekslingerne.

Munhoz lagde ud i et hårdt tempo, der pressede Edgar bagud. I sin offensiv forsøgte Munhoz sig med mange hårde spark til benene på Edgar, noget som tydeligvis kunne mærkes.

Edgar svarede dog godt igen med flere kombinationer der ofte træffede Munhoz rent, hvor især flere uppercuts mærkede Munhoz, ligesom han mixede det godt op med takedown forsøg.

Sådan gik det frem og tilbage, runde efter runde, indtil sidste omgang var omme. Nærmest helt lige i significant strikes, så det har været en svær opgave for dommerne at finde en vinder.

Det sås da også i dommer stemmerne, med to dommere der pegede på Edgar, og en enkelt på Munhoz. Derved blev det sejr til Edgar via split decision.

Det afgørende har nok været at Edgar ramte mere i hoved- og maveregionen, hvorimod Munhoz træffede mest på benene. Det kan have tippet det lidt i Edgar’s favør. Måske har også de enkelte takedowns været med til at gøre en afgørende forskel.

Omvendt vil Munhoz nok mene at han var den mere aggresive og offensive kæmper, og den der havde octagon control, hvilket også er en helt fair antagelse.

Det ændrer dog ikke på at Frankie Edgar endte med sejren, og han vil nu højst sandsynligt finde sig selv i top 5 i bantamvægt divisionen.

Her øjner han nu chancen for at gå efter titlen, og med sejren over Munhoz har han bevist at han kan være med blandt de bedste. Et muligt opgør med Cory Sandhagen ligger måske og venter for Edgar.

Pedro Munhoz derimod har nu to nederlag på stribe, og skal måske begynde at kigge lidt baglæns istedet for fremad på ranglisten.

Modstandere vil der være nok af at vælge imellem, for divisionen er fyldt med top kæmpere. Lige bag ham ligger eksempelvis Jimmy Rivera, der ville være et super interessant opgør.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest