UFC-mester Khabib Nurmagomedov gør comeback

UFC-mester Khabib Nurmagomedov gør comeback

Da Covid-19 epidemien brød ud, tog russiske Khabib Nurmagomedov ligesom så mange andre hjem til sit hjemland. De efterfølgende lockdowns verden over, skabte problemer med ind- og udrejse, og gjorde det umuligt at finde en lokation for opgøret mellem Khabib og Tony Ferguson.

Derfor kom Justin Gaethje ind som afløser i et rent amerikansk opgør på amerikansk grund. Her leverede Gaethje en spektakulær præstation og besejrede Tony Ferguson via TKO.

Sidenhen blev Khabib’s far Abdulmanap Nurmagomedov ramt af Covid-19, og var efterfølgende igennem et længerevarende sygdomsforløb, et sygdomsforløb der i sidste ende kostede ham livet.

Det er selvfølgelig hårdt at miste sin far, men derudover var Abdulmanap også Khabib’s livslange træner, et tab der ligesom at miste sin far, bliver umuligt at erstatte.

Spekulationerne omkring Khabib’s fremtid har derfor siden været mange, med flere værende af den overbevisning, at der ville gå længe inden vi igen så UFC’s letvægt mester Khabib Nurmagomedov i kamp.

Flere gik endda så langt som at spekulere i, at det ikke var et spørgsmål om når, men hvis vi overhovedet så Khabib i kamp igen.

Spekulationerne blev ikke mindre af at Khabib angiveligt havde fortalt interim mesteren Justin Gaethje, igennem deres fælles manager, at en kamp mod den russiske mester lå langt ude i fremtiden, og at han i stedet burde kæmpe mod irske Conor McGregor om bæltet.

Men nu er der godt nyt for fans af den ubesejrede mester, for Khabib er allerede tilbage igen i oktober når han møder Justin Gaethje ved UFC 254.

Irske Conor McGregor som Khabib Nurmagomedov besejrede tilbage i 2018 ved UFC 229. Russeren vandt i fjerde omgang via submission.

Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje

At modstanderen er amerikanske Justin Gaethje gør bestemt ikke interessen for dette opgør mindre – tværtimod. Gaethje er et af de hotteste navne overhovedet i UFC i øjeblikket, og rider på en bølge af knockout sejre.

Senest smadrede han den ellers uovervindelige Tony Ferguson, og før det kom han fra tre første runde knockouts i træk, over store navne som Donald Cerrone, Edson Barboza og James Vick. Det er altså med god grund at Justin Gaethje er nuværende interim mester.

Så der er masser at glædes over ved Khabib’s hurtige comeback, og til at kunne se frem til årets måske største kamp. Vi dækker selvfølgelig titel opgøret mellem Khabib Nurmagomedov og Justin Gaethje jo tættere vi kommer på UFC 252.

Khabib Nurmagomedov vs. Georg St-Pierre

I mellemtiden kan man gå og tænke lidt på, hvad fremtiden efter opgøret med Gaethje bringer for Khabib.

Han gjorde ihvertfald sit til at sætte spekulationerne i gang, da han i et svar på UFC kommentatorens Joe Rogan’s instagram profi skrev følgende om sin fremtid:

October – Justin and April – GSP

Så er der ellers lagt op til to mega brag. Et opgør mellem Khabib Nurmagomedov og Georg St-Pierre ville være et absolut must-see, og bare tanken om en kamp mellem de to, vil få de fleste fight fans helt op at ringe.

Det bliver ganske enkelt bare ikke større indenfor UFC, eller i noget andet mma forbund for den sags skyld. Et opgør mellem den bedste letvægter nogensinde, og den i manges øjne bedste fighter nogensinde i GSP – ja tak!

UFC kasket
Khabib Nurmagomedov er tilbage i kamp, når han møder Justin Gaethje ved UFC 254. Efter det venter måske et opgør med George St-Pierre i april.

Gør Conor McGregor også comeback?

I mellemtiden kan du læse om en anden kæmper der normalvis gør sig i UFC, og som for nylig har sat spekulationerne i gang om sit eget comeback. Det skete i et kryptisk tweet, hvor den irske superstjerne (måske) teasede om et comeback.

Vi kan afsløre så meget, at det er irsk, det er filipinsk, og at det ligner det bliver i en boksering. Hvilken kæmper der er tale om, og hvem et potentielt opgør i så fald skulle stå mod, kan du læse meget mere om her.

Seneste UFC nyheder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest